Karriere coaching

Tag ansvar for din job situation.
Giv dig selv mulighed for aktivt at handle hen i mod dit ønske job.

Skab den fremtid du drømmer om.

Det meningsfulde arbejdsliv er noget, vi mærker og oplever, når det er til stede. Undersøgelser viser at vi som mennesker trives bedst når vores styrker bliver brug i vores arbejde.

Uanset om du lige nu aktivt søger nyt job eller om du mærker at du er kørt fast i dit job, vil karriere coaching kunne hjælpe dig.

Det skaber trivsel, glade medarbejdere og dermed i sidste ende en bedre bundlinje og resultater. Med fokus på teamudvikling sætte du strøm til visioner, værdier i praksis, og handling bag ordene. 

Oplever du, at forandring, frustration og konflikt spænder ben for nytænkning og samarbejde? 

Motivation og engagement bliver afløst af usikkerhed  og brok, når sigtbarheden og overblikket bliver begrænset i en forandringsproces.

Som leder er det vigtigt at du kan holde fokus på kursen og styre  forretningen mod nye horisonter, som skaber vækst og værdi for firmaet. Lad mig støtte dig i arbejdet med teamudviklingen.

Opnå virksomhedens mål med medarbejdertrivsel

Jeg støtter dig i arbejdet med personalet og hjælper med at finde vej til udvikling og værdi. I praksis har jeg fokus på det der virker, og løsniger der skaber mere engagement og motivation. Du opnår dermed et team som kontinuerlig videreudviker og implementere løsninger som ikke alene øger bundlinjen men også trivlsen hos dine medarbejdere.

Få en sparringspartner for din personaleudvikling.

Sammen laver vi en professionel plan for udvikling af teamet og kulturen i afdelingen. Du får en sparringspartner som ambitiøst vil udfordre dig og ansvarsfuldt sikre din succes. Og at alle ressourcer bliver fuldt udnyttet.

Målet er at undgå konflikter, brok og generelt dårlig energi. Afhængigt af dit behov tilpasser jeg de redskaber, som matcher din virksomhed. Med en klar identitet kan I nå i mål og skabe forandring – en fælles historie, der skaber vækst for både medarbejdere og virksomhed.

Investeringen der skaber højt udbytte

Behovet for Sand Balancde kan være en enkelt opgave, som er afgrænset, rammesat og defineret.
Eller du kan ønske et forløb som sætte fokus på teamudvikling og resultater. Så det bliver en del af de daglige rutiner. Fordi du ved at dette vil være vigtigt for at skabe den fremtidige vækst i din virksomhed.

Læs om udvikling med Coaching her

Hvordan laver Sand Balance karriere coaching?

Basis forløb

Et basis forløb er til dig der har brug for rådgivning til at målrette og opdatere dit  CV og dine ansøgning.


Et forløb indeholder

* Indledende telefonsamtal ca 15 min

* Gennemgang af CV ca 1 time
Dit nuværende materiale gennemgås i fællesskab og du modtager konstruktiv feedback med udgangspunkt i din specifikke situation og den senest viden på området. Du får modeller og værktøjer som sikre du målretter din kommunikation.

* Gennemgang af ansøgning ca 1 time
Dit nuværende materiale gennemgås i fællesskab og du modtager konstruktiv feedback med udgangspunkt i din speicfikke situaiton og den senest viden på området. Du får modeller og værktøjer som sikre ta du målretter din kommunikation.

* Opfølgende samtale og rådgivning om karriereplan ca 15 min

PRIS: 1500 kr

Alle priser indbetales ved tidsbestilling via mobilpay 432342 eller overføres til konto nr 7040 1701795.

Aftalen er først gældende når betalingen er modtaget

Special forløb

Et Special forløb er til dig der udover rådgivning til målrettede og opdaterede CV og ansøgning, gerne vil have større selvindsigt og have lavet en karriereplan.

Dette forløb indeholder

* Indledende samtal pr telefon ca 15 min

* Gennemgang af CV ca 1 time
Dit nuværende materiale gennemgås i fællesskab og du modtager konstruktiv feedback med udgangspunkt i din specifikke situation og den senest viden på området. Du får modeller og værktøjer som sikre du målretter din kommunikation.

* Gennemgang af ansøgning ca 1 time
Dit nuværende materiale gennemgås i fællesskab og du modtager konstruktiv feedback med udgangspunkt i din speicfikke situaiton og den senest viden på området. Du får modeller og værktøjer som sikre ta du målretter din kommunikation.

*Kompetence kommunikation oversigt ca 1 time
Her får du styr på dine kompetencer. Vi gennemgå de 3 grupper, faglige kompetencer, personlige kompetenter og sociale kompentencer. Derudover laver et struktureret hjælpeværktøj som gør det lettere for dig at skrive ansøgninger.

* Persontype
Med en persontype forståelse


VIP forløb  

Med udgangspunkt i en specifik målsætning, formulere af ledelsen eller af medarbejderne selv. Arbejder teamet sig frem til en håndgribelig handlingsplan, der sikre praktisk implementer af målsætningen. Teamcoaching sikre at alle får en stemme. Derfor opnår teamet en indsigt i hinandens forskelligheder og verdensopfattelser. Dermed opår teamet en større forståelse for hinanden som skaber en solid grobund for godt samarbejder og god kommunikation. Lære mere om Team Coaching her.

Jeg hjælper med at gøre
tanker til virkelighed

Hvis du tror du kan, har du ret.
Hvis du tror du ikke kan, har du også ret - Henry Ford

Succes er at se fejl som en mulighed for at starte igen på en mere intelligent måde - Albert Einstein

Kontakt mig på:
28 57 59 30
eller
bliv ringet op her!
Tak for din henvendelse. Jeg vil kontakte dig tilbage hurtigst muligt.
Oops! Du mangler at udfylde en af felterne.

14 års erfaring

Specialiseret i udvikling og forandring. Basis i kognitive metoder og kreative værktøjer til individer og teams.

Online support

Har du akut brug for hjælp, kan jeg nu tilbyde online rådgivning.

Linkedin

Læs hvad mine kunder og samarbejdspartner siger om mig her.