Coaching

Coaching er en professionel samtaleform, der støtter op om behovet for at skabe afklaring, forståelse, retning og handling. 
Med coaching skaber vi et rum for refleksion, selvindsigt og nye muligheder.

Bevar motivationen og trivslen - tag den svære samtale i opløbet.

For at lykkes, skal vi bevare motivationen  – tag derfor udfordringerne i opløbet. Sæt ind med rettidig omhu og skab en sund forretning ved at træde ud af middelmådighedens trædemølle, og skab en organisation med højt til loftet, hvor engagerede, dedikerede og motiverede medarbejdere med gejst og glæde, udfordrer til vækst og udvikling.

Styrk hinanden i at gøre det rigtige. Med en coach får i værktøjer til at bidrage resultatorienteret og kreativt.

Gennem coaching skabes et bedre rum for både medarbejdere, teams og lederes for derigennem at styrke trivsel og effektivitet. I bliver bedre til at håndtere brok, misforståelser, fastlåsthed, ansvarsfraskrivelse og konflikter.

Coaching er en investeringen, der skaber stort udbytte

Coaching bruges som en katalysator, for at forandre eksisterende adfærd, eller grundlæggende overbevisninger. Efter coachingen har medarbejderen, teamet og lederen nye perspektiver. Laves en enkelt ændring er det som ringe i vandet. Det vil kunne mærkes af alle.

Coaching er en saltvandsindsprøjtning som giver fornyet energi og drivkraft , samt redskaber, nye strategier, vaner og indsigt.

Du kan også få mere at vide om personale udvikling her

Hvilke typer coaching laver Sand Balance?

Stress coaching

Når en medarbejder viser tegn på stress er det vigtigt med en hurtig indsats. Tegn på stress hos kollegaer eller medarbejder ses ofte som ændring i adfærd og personlighed. Nogle bliver meget indadvendte, spiser frokosten alene eller foran computeren mens andre mere udfarende og diregerende. Mange som oplever stress har også fysisk gener bla. hovedpine, muskelspændinger og maveproblemer.
Med stress coaching opnår medarbejderen forståelse af situationen og får værktøjer til at håndtere og forholde sig til de ubalancer som skabte stressen.


Leder coaching

Som leder er du rollemodel for dine medarbejder. Du forventes at gå forrest som et godt eksempel. Derfor er Leder coaching et vigtig værktøj i din ledelsudvikling.
Hvordan håndtere du konflikter?
Hvilken ledelseprofil har du?
Med leder coaching opnår du indsigt i dine personlige styrker som leder. Du udviklinger dig  autentisk som leder, når du benytter leder coaching. Du har dit eget refleksive coaching rum som giver dig selvindsigt. Som leder må man først kunne se sig selv! For derefter at kunne se andre og dermed for en sande potentiale frem i alle medarbejdere.

Karriere coaching

Med karriere coaching giver du medarbejderne drivkraft og retning.
Når medarbejderen ved at de kan mester jobbet nu og i fremtiden skabes arbejdsglæde. Derfor er coaching for medarbejderne vigtig - Her opdages og udvikles personligekompetencer. Den mentale og følelsesmæssige sundhed er afgørende for en høj fagligkvalitet. Hvis medarbejderen er udfordret på den mentale og følelsesmæssige sundhed kan medarbejderen ikke præstere - effektiviteten, produktivitet og trivsel daler. Med karriere coaching skabes et trygt og solid fundament, så den enkelte medarbejder kan bidrage til kerneopgaven. Læs mere om karriere coaching her.Jeg hjælper med at gøre
tanker til handling

What happens if we invest in developing people and they leave us?...
What happens if we don't and they stay?....

People with passion can change the world for the better - Steve Jobs

Kontakt mig på:
28 57 59 30
eller
bliv ringet op her!
Tak for din henvendelse. Jeg vil kontakte dig tilbage hurtigst muligt.
Oops! Du mangler at udfylde en af felterne.

14 års erfaring

Specialiseret i udvikling og forandring. Basis i kognitive metoder og kreative værktøjer til individer og teams.

Online support

Har du akut brug for hjælp, kan jeg nu tilbyde online rådgivning.

Linkedin

Læs hvad mine kunder og samarbejdspartner siger om mig her.