Teamudvikling

Skaber værdifuld vækst med en kultur bygget på mental sundhed.

Skab vækst med  fokuseret teamudvikling og mental sundhed.

Det meningsfulde arbejdsliv er noget, vi mærker og oplever, når det er til stede. Det skaber trivsel, glade medarbejdere og dermed i sidste ende en bedre bundlinje og resultater. Med fokus på teamudvikling sætte du strøm til visioner, værdier i praksis, og handling bag ordene. 

Oplever du, at forandring, frustration og konflikt spænder ben for nytænkning og samarbejde? 

Motivation og engagement bliver afløst af usikkerhed  og brok, når sigtbarheden og overblikket bliver begrænset i en forandringsproces.

Som leder er det vigtigt at du kan holde fokus på kursen og styre  forretningen mod nye horisonter, som skaber vækst og værdi for firmaet. Lad mig støtte dig i arbejdet med teamudviklingen.

Opnå virksomhedens mål med medarbejdertrivsel og mental sundhed.

Jeg støtter dig i arbejdet med personalet og hjælper med at finde vej til udvikling og værdi. I praksis har jeg fokus på det der virker, og løsniger der skaber mere engagement og motivation. Du opnår dermed et team som kontinuerlig videreudviker og implementere løsninger som ikke alene øger bundlinjen men også trivlsen hos dine medarbejdere.

Få en sparringspartner for din personaleudvikling.

Sammen laver vi en professionel plan for udvikling af teamet og kulturen i afdelingen. Du får en sparringspartner som ambitiøst vil udfordre dig og ansvarsfuldt sikre din succes. Og at alle ressourcer bliver fuldt udnyttet.

Målet er at undgå konflikter, brok og generelt dårlig energi. Afhængigt af dit behov tilpasser jeg de redskaber, som matcher din virksomhed. Med en klar identitet kan I nå i mål og skabe forandring – en fælles historie, der skaber vækst for både medarbejdere og virksomhed.

Investeringen der skaber højt udbytte

Behovet for Sand Balancde kan være en enkelt opgave, som er afgrænset, rammesat og defineret.
Eller du kan ønske et forløb som sætte fokus på teamudvikling og resultater. Så det bliver en del af de daglige rutiner. Fordi du ved at dette vil være vigtigt for at skabe den fremtidige vækst i din virksomhed.

Læs om udvikling med Coaching her

Hvordan laver Sand Balance teamudvikling ?

Reflekterende TEAMS

Med reflekterende teams skabes et fælles læringrum så tilliden i teamet vokser. Med udgangspunkt i en situation eller en sag som en enkelt eller flere medarbejdere har oplevet udfordrende, uhensigtsmæssig, eller konfliktfyldt. Arbejder hele teamet reflekterende, hvilket hjælper individet og hele teamet med at udvikle nye strategier og vinkler på aktuelle sager eller situationer.

Supervision

Få løst konflikter og personale "bøvl" med professionelt hjælp. Med en neutral tilgang skaber  jeg et nyt fælles ståsted som giver nye muligheder. Men viden om mental og følelsesmæssig sundhed udvider jeg den faglige vinkel. Dermed opnår temet kendskab til personlige og sociale mekanismer. Supervision hos Sand Balance sætter fokus på mentale og sociale strukturer, disse faktorer ligger som fundament for den faglige udøvelse. Det er der en forudsætning for professionelt arbejder at vi forstår sammenhængen.

Team coaching

Med udgangspunkt i en specifik målsætning, formulere af ledelsen eller af medarbejderne selv. Arbejder teamet sig frem til en håndgribelig handlingsplan, der sikre praktisk implementer af målsætningen. Teamcoaching sikre at alle får en stemme. Derfor opnår teamet en indsigt i hinandens forskelligheder og verdensopfattelser. Dermed opår teamet en større forståelse for hinanden som skaber en solid grobund for godt samarbejder og god kommunikation.

Jeg hjælper med at gøre
tanker til handling

Hvis du tror du kan, har du ret.
Hvis du tror du ikke kan, har du også ret - Henry Ford

Succes er at se fejl som en mulighed for at starte igen på en mere intelligent måde - Albert Einstein

Kontakt mig på:
28 57 59 30
eller
bliv ringet op her!
Tak for din henvendelse. Jeg vil kontakte dig tilbage hurtigst muligt.
Oops! Du mangler at udfylde en af felterne.

14 års erfaring

Specialiseret i udvikling og forandring. Basis i kognitive metoder og kreative værktøjer til individer og teams.

Online support

Har du akut brug for hjælp, kan jeg nu tilbyde online rådgivning.

Linkedin

Læs hvad mine kunder og samarbejdspartner siger om mig her.