Referencer

Læs  forskellige udtalelser herunder, fra folk vi har hjulpet, inspireret og samarbejdet med.

Hanne Fogtmann Steffensen

Sygeplejerske, Haderslev Kommune
Nathalia er som kommunikator skarp og præcis. Som underviser er hun velforberedt og giver samtidig oplevelsen af individuel opmærksomhed, sådan at enhver kun kan føle sig set, hørt og forstået. Som person er Nathalia imødekommende, humør og energifyldt. Jeg kan på det varmeste anbefale brug af Nathalias kompetencer.

Annette Hörup

Associate Director, Novo Nordisk
Jeg har haft den store fornøjelse at have Nathalia som underviser gennem et halvt år på Team Coach uddannelsen hos Axept. Ud over at være humoristisk og nærværende i sin undervisningsform, formår Nathalia at omsætte teori til praksis ved deling af egne erfaringer, både det der virkede og det der ikke helt gik som planlagt. Hun har desuden en unik evne til at forstå individer såvel som en gruppes dynamik, hvilket gør hendes undervisning omfavnede og relevant både for den enkelte og et team.

Tina Steen-Hansen

Salg og Marketing, Guardian Protection Products A/S
Jeg har haft flere dygtige personer i mit netværk, der har hjulpet mig videre på min nye arbejdsvej - da jeg som 55+ blev fritstillet og skulle finde nyt job. En af disse personer er Nathalia, som jeg mødte i mit karriererådgivningsforløb gennem min fagforening. Nathalia gav mig en god sparring til min ansøgning og CV. God opfølgning på og til mine jobsamtaler. Det ”bløde” spark, når jeg syntes det hele gik lidt for langsom. Gav mig værktøjer og sparring til at finde den gode energi tilbage. Lysten til at fejre de små succeser, der ikke altid er nemme at finde, når man går rundt med skyklapper på …. Og evnen til at se lidt udover ”hegnet”! Nathalia er virkelig god til at give … visualisere … prikke til en – på en helt fantastisk måde. Jeg oplevede en god og åben dialog, vi kom hele vejen rundt også der, hvor man er lidt ”øm”. Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Nathalia, her er du i gode menneskelige hænder!

Karina Christensen

Leder for Sekretariatet, Smurfit Kappa
I forbindelse med et kursus i Creative Thinking på IBC i Kolding kom Nathalia forbi og fortalte om Sand Play terapi. Nathalia fortalte selvfølgelig om hvordan denne terapi især er velegnet ifm. behandling af børn og unge, men også hvordan konceptet kan anvendes ifm. håndtering af konflikter og samarbejdsproblemer på arbejdspladsen. Jeg oplevede Nathalia som en indlevende og meget engageret oplægsholder, der formåede at fange alles opmærksomhed og gøre os nysgerrige på dette lidt anderledes koncept. Jeg var selv ret skeptisk over for Sand Play, da Natalia gik i gang med præsentationen, men jeg kan helt sikkert se potentialet i konceptet efter hendes præsentation. For mig var det helt klar, at med Nathalias baggrund og erfaring fra flere forskellig virksomheder, har hun kompetencer inden for både konfliktløsning og vejledning af personale. Nathalia fremstod som en meget kompetent og empatisk person og jeg kan helt klart anbefale hende uanset om det drejer sig om Sand Play terapi, coaching eller personaleudvikling.

Thomas Munk-Osmundsen

Projektleder / Udvikling & Digital teknologi / Gentænk Biblioteket / Nationalt projekt: Digital sundhed / EU-projekt: CORA
Nathalia og jeg deltog sammen i et større projekt med fokus på udviklingen af en digital platform til trivselsmåling. Vi arbejdede tæt sammen omkring udviklingen af målrettede værktøjer og en større bruger-testfase. I testfasen, afviklede vi flere test-workshops og involverede mange virksomheder og HR-chefer, for at få værdifuld og direkte feedback. Den formidlede vi videre til udviklerne og de andre projektdeltagere, så de kunne tage højde for alle brugerens løbende input i viderudviklingen af platformen. Nathalias store erfaring, viden og altid konstruktive og positive tilgang, gjorde samarbejdet til en fornøjelse, med stort udbytte for mig og med stor betydning for resultatet og de involverede. Hun bidrog med unikke vinkler, dyb viden og blik for helheden - og har mine varmeste anbefalinger!

Karsten Julsbjerg Andreasen

Konsulent på beskæftigelsesområdet ⭐ Bindeled mellem virksomheder og borgere ⭐ Resultater & udvikling⭐ Freelanceskribent
Nathalia har været min karrierecoach i et længere forløb, hvorhun indsigtsfuldt og med sikker styring coachede mig til atreflektere ad nye baner. Gennem samtalerne - der var fulde afnærvær og humor - blev jeg både forstyrret og stimuleret tilnyorientering. Jeg giver uforbeholdent Nathalia min anbefaling.

Joachim Egetoft Qvistgaard

Karriere | Formidling | Salg | Jobmatching | Mentor
Nathalias signatur som karrierekonsulent er først og fremmest engagement. Jeg har samarbejdet med Nathalia i en outplacement, og oplevede en professionel og relevant sparring om fremtidige karrieremuligheder. Nathalia har sine værktøjer i orden og kan tage tingene uden for comfort zone og skabe udvikling.

Lone Bønning Larsen

Stress coach, Haderslev Kommune
Jeg har taget kurset gruppe team coaching med eksamen iTeamledelse med Nathalia som underviser. Nathalie er enfantastisk underviser . Hun formår at gøre undervisningenspændende og jeg føler mig fagligt godt klædt på som gruppeteam coach. Nathalia får mine bedste anbefalinger.

Sina Feldborg Mortensen

HR & Ledelsesudviklingskonsulent, Esbjerg Kommune
Jeg havde fornøjelsen af Nathalia som underviser i stresscoaching. Inden forløbet havde jeg forventet, at jeg blot skulle have nogle ekstra værktøjer med i 'coach-rygsækken', så jeg også kunne hjælpe fokuspersoner, der var stressramte eller på vej til at blive det. Men mødet med Nathalia gav meget mere end det. Det blev til 4 dage, hvor der - udover gode stresscoachværktøjer - også blev skabt et meget trygt og fortroligt rum og sat gang i refleksioner, over vores egen rolle som coaches. Nathalia bidrog til den refleksion ved at være generøs i forhold til sine egne erfaringer - både gode og mindre gode - og det skabte grundlaget for en masse videndeling som jeg ikke tror ville have fundet sted uden Nathalias evne til at bringe sig selv i spil. Jeg gik fra forløbet med en masse nye værktøjer, mod på at coache stressramte og en super god fornemmelse af, at jeg også var blevet klogere på mig selv og min rolle som coach. Tak for det Nathalia :-)

Tina Hoberg

Marketing- og projektkoordinator, Dansk Auto Logik A/S
Nathalia har god menneskellig forståelse og en stor, fyldtværktøjskasse, som hun bruger i sin målrettede coaching. Manfår dermed gode redskaber med på vejen til at kunne udvikle sigselv hen i mod de mål, man har sat sig. Mine bedste anbefalinger til Nathalia

Nina Højborg

Indehaver, Højborg Bogføring
Jeg havde en enkelt samtale med Nathalia ifm opstart af egen virksomhed som freelance bogholder. De fleste, og største, overvejelser blev afhjulpet på den mest positive måde. Jeg fik nogle redskaber at arbejde med i specifikke problemstillinger. En efterfølgende telefonsamtale afrundede forløbet og jeg kom i gang på bedste vis. Nathalia er hurtig til at finde løsningsforslag til et spørgsmål og ejer en stor del empati overfor den givne situation. Med venlig hilsen og tak.

Ole Drejer

Udviklingskonsulent, Krifa
Jeg har arbejdet sammen med Nathalia i flere omgange - først som karriererådgiver, hvor hun hjalp Krifas medlemmer med karriereskifte og personlig afklaring af retningen for deres arbejdsliv. Med faglighed, empati og nærvær i samtalen, samt bredt kendskab arbejdsmarkedet i Syddanmark resulterede det i meget tilfredse medlemmer, som fik hjælp til at komme videre i deres næste job. Nathalia har også arbejdet som ekstern konsulent i Krifa, i et udviklingsprojekt til et af vores online værktøjer GAIS (God Arbejdslyst Indeks Score). Hendes erfaring med bl.a. analyse og behovsafdækning og implementering var stærkt bidragende til at et godt fundament blev lagt for GAIS, som fortsat er i stærk udvikling.

Annelene Hausmann

Udviklings direktør - Strategisk udvikling af virksomheder, Marketing & Kommunikation, Brandts Klædefabrik
Nathalia er min karrierekonsulent og sparringspartner i forbindelse med mine fremtidige karrierevalg, fordi hendes inputs på vores møder er så givende og udviklende. Jeg værdsætter hendes evner til både at motivere, coache og nytænke muligheder og kompetencer. Når jeg har mødtes med Nathalia, har jeg fået rykket mine tankebaner ind på nye spor på en nærværende og tryg facon. Jeg kan mærke en dygtig erfaring med ledelse og dialog, og derfor slipper jeg ikke det gode samarbejde. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde, når der skal skubbes til hverdagen for at opnå en større trivsel.

Anne Britt Fendrich

Project management, coordination, concept development
Nathalia formår at lade sit personlige engagement for coaching, og positiv psykologi skinne igennem i sit professionelle virke. Nathalia har en vindende personlighed, er udadvendt og oprigtigt interesserede i mennesker, hvilket gør det nemt for hende at vinde tillid og opbygge stærke relationer Med en stærk indlevelsesevne er Nathalia hurtigt i stand til at danne sig et overblik og formår effektivt at finde ind til sagens kerne.  Jeg oplever Nathalia som dedikeret, nytænkende og inspirerende coach og derfor kan jeg kun anbefale Nathalia til alle som har brug for professionel coaching der gør en forskel.

Jeg hjælper med at gøre
tanker til handling

Hvis du tror du kan, har du ret.
Hvis du tror du ikke kan, har du også ret - Henry Ford

Succes er at se fejl som en mulighed for at starte igen på en mere intelligent måde - Albert Einstein

Kontakt mig på:
28 57 59 30
eller
bliv ringet op her!
Tak for din henvendelse. Jeg vil kontakte dig tilbage hurtigst muligt.
Oops! Du mangler at udfylde en af felterne.

14 års erfaring

Specialiseret i udvikling og forandring. Basis i kognitive metoder og kreative værktøjer til individer og teams.

Online support

Har du akut brug for hjælp, kan jeg nu tilbyde online rådgivning.

Linkedin

Læs hvad mine kunder og samarbejdspartner siger om mig her.