Medarbejdertrivsel 

Skaber værdifuld vækst med en kultur bygget på tillid og respekt.
Giver mulighed for en effektiv arbejdsdag, hvor du kan koncentere dig om det du er god til.

Skab vækst med  fokuseret personaleudvikling.

Det meningsfulde arbejdsliv er noget, vi mærker og oplever, når det er til stede. Det skaber trivsel, glade medarbejdere og dermed i sidste ende en bedre bundlinje for virksomheden. Med fokus på personale udvikling sætte du strøm til visioner, værdier i praksis, og handling bag ordene. 

Oplever du, at forandring, frustration og konflikt spænder ben for nytænkning og samarbejde? 

Motivation og engagement bliver afløst af usikkerhed  og brok, når sigtbarheden og overblikket bliver begrænset i en forandringsproces.

Som leder er det vigtigt at du kan holde fokus på kursen og styre  forretningen mod nye horisonter, som skaber vækst og værdi for firmaet. Lad mig støtte dig i arbejdet med personalet.

Opnå virksomhedens mål med medarbejdertrivsel

Jeg støtter dig i arbejdet med personalet og hjælper med at finde vej til udvikling og værdi. I praksis har jeg fokus på det der virker, og løsniger der skaber mere engagement og motivation. Du opnår dermed en organiskation som kontinuerlig videreudviker og implementere løsninger som ikke alene øger bundlinjen men også trivlsen hos dine medarbejdere.

Sparringspartner og tovholder for personaleudvikling.

Sammen laver vi en professionel plan for udvikling af personale og virksomhed. Du får en sparringspartner som ambitiøst vil udfordre dig og ansvarsfuldt sikre din succes og at alle ressourcer bliver fuldt udnyttet.

Målet er at undgå konflikter, brok og generelt dårlig energi. Afhængigt af dit behov tilpasser jeg de redskaber, som matcher din virksomhed. Med en klar identitet kan I nå i mål og skabe forandring – en fælles historie, der skaber vækst for både medarbejdere og virksomhed.

Investeringen der skaber højt udbytte

Behovet kan være en enkelt opgave, som er afgrænset, rammesat og defineret. Eller du kan ønske at sætte fokus på personaleudvikling som en del af de daglige rutiner fordi du ved at dette vil være vigtigt for at skabe den fremtidige vækst i din virksomhed.

Læs om udvikling med Coaching her

Hvad kan personaleudvikling hjælpe dig med?

Personprofiler og teamprofiler

Skaber forståelse for forskelligheder og værktøjer til kommunikation, samarbejde, ledelse og motivation. Viser teamets styrker og faldgruber.

Trivselsprofil

Opsætter ambition og mål for trivsel i virksomheden. Skaber fokus og giver en plan for handlinger og forandringer med udgangspunkt i tilpassede områder.

Trivselsmåling

Tager temperaturen af motivation, ambition og engagement i virksomheden. Skaber et billede af styrker og muligheder for udvikling.

Uddannelse af ildsjæle & kulturbærere

Giver mulighed for løbende forbedringer i virksomheden. Skaber ejerskab, nytænkning, drivkraft og fokus, så I holder fast i det der virker.

Kompetenceudvikling

Giver overblik over nuværende kompetencer. Udnytter potentialer og målretter udviklingen af kompetenceområder med fokus på succes.

Change mangement

Støtter på alle niveauer når virksomheden bla. gennemgår sammenlægninger eller omlægninger. Styrer udmelding, håndterer planlægning og aktiviteter. Sikrer en glidende overgang og en fremtidsikret plan.

Jeg hjælper med at gøre
tanker til virkelighed

Hvis du tror du kan, har du ret.
Hvis du tror du ikke kan, har du også ret - Henry Ford

Succes er at se fejl som en mulighed for at starte igen på en mere intelligent måde - Albert Einstein

Kontakt mig på:
28 57 59 30
eller
bliv ringet op her!
Tak for din henvendelse. Jeg vil kontakte dig tilbage hurtigst muligt.
Oops! Du mangler at udfylde en af felterne.

14 års erfaring

Specialiseret i udvikling og forandring. Basis i kognitive metoder og kreative værktøjer til individer og teams.

Online support

Har du akut brug for hjælp, kan jeg nu tilbyde online rådgivning.

Linkedin

Læs hvad mine kunder og samarbejdspartner siger om mig her.